Kui Giuliani endiselt kliendilt Donald Trumpilt mõisteti hiljuti New Yorgi kohtus seksuaalrünnaku eest tsiviilhagi korras välja 5 miljonit dollarit, siis Dunphy nõuab eksülemuselt 10 miljonit dollarit.

Giuliani palkas Dunphy enda ettevõtte arendusjuhiks ja sekretäriks, lubades talle naise väitel palgana miljon dollarit aastas, ehkki ametlikult seda üheski dokumendis kirjas ei olnud. Aeg-ajalt tegi ülemus talle sularahas makseid, mille kogusuurus olevat olnud 12 000 dollarit. Seega jäi Dunphyl enda sõnul saamata 1 988 000 dollarit.

Dunphy väitel survestas Giuliani teda endaga seksima ning lükkas ta ühel korral trepist alla. Giuliani väitel kasutas hoopis naine tema vastu vägivalda ning olevat samuti püüdnud temalt raha välja pressida.

Väidetavalt armastas Giuliani vestelda telefonis oma klientide ja tuttavatega, samal ajal kui naine talle oraalseksi tegi. Ühel korral olevat telefoni teises otsas olnud ka Trump, väidetakse hagis.

Samuti olevat Giuliani väidetavalt kiidelnud, et suudab hankida süüdimõistetud või kahtlustatavatele föderaalkurjategijatele presidendi allkirjaga armuandmisotsuseid. Dunphy sõnul ütles Giuliani, et üks selline armuandmine maksab kaks miljonit dollarit.