Prigožin kommenteeris Ukraina presidendi Volodõmõr Zelenskõi avaldust selle kohta, miks Ukraina vastupealetungiga ei kiirusta, ja nimetas selliseid avaldusi salakavalateks, vahendab UNIAN.

„Vastupealetung käib täie hooga. Bahmuti suunal liiguvad Ukraina relvajõudude üksused tiibadele. Kahjuks õnnestub see neil osades kohtades edukalt,“ teatas Prigožin.

Prigožini sõnul jätkab Wagner Bahmutis surumist, et see täielikult vallutada. Prigožin lisas, et Ukraina juba realiseerib vastupealetungi plaani.

„Ukraina relvajõudude jaoks on praegu tähtis Bahmuti suunal läbi murda. Järgmised suunad on Belgorodi, Brjanski oblasti suund koos väljumisega Vene Föderatsiooni territooriumile ja Zaporižžja. Neil tuleb alguses tegelda Bahmuti suuna ja erasõjafirmaga Wagner, lõpetada see lugu ja kogu võitlusvaimu tõusulainel minna Zaporižžja, Brjanski ja Belgorodi peale. Seetõttu on Ukraina relvajõudude pealetung juba alanud,“ teatas Prigožin.

Prigožini väitel tungivad peale kõik selleks operatsiooniks ette valmistatud üksused koos tehnikaga. Tema sõnul vastupealetung ainult areneb edasi.

Prigožin kurtis taas, et Wagner sõdib „mürsunälja“ tingimustes ja kaitseministeerium ei ole andnud kokku lepitud vajalikku kogust laskemoona.