Eile tuli õhtuse tipptunni ajal seista lõpututena näivates ummikutes nii kesklinna peatänavatel kui ka nendega külgnevatel tänavatel. Umbes olid nii Narva maantee, Tartu maantee kui ka Pärnu maantee, peamiselt linnast väljuv suund. Probleeme oli ka Ahtri, Lubja, Vilmsi, Tehnika ja Suur-Ameerika tänaval ning Mere puiesteel, Toompuiesteel ja Järvevana teel.

Tallinna Linnatranspordi AS-i (TLT) teenindusdirektor Hannes Falten ütles Delfile, et ühistranspordil on graafikus püsimisega olnud probleeme juba alates Vanasadama trammiliini ehituse algusest.

„Oleme viimased poolteist kuud kaardistanud igapäevaselt busside hilinemist. Kui Vanasadama projektiga seotud teede sulgemisest rääkida, siis on hilinemised keskmiselt 3–6 minutit, tipptunnil kuni 15 minutit,“ ütles Falten.

Tallinna linn soovitab kesklinnas liiklemist vältida. Nimelt kehtestatakse juba uuest nädalast liikluspiirangud ka Liivalaia tänaval. Tööd kestavad oktoobri keskpaigani. Linn teatas, et Utilitas hakkab 15. mail Liivalaia tänava Tartu maantee ja Juhkentali tänava vahelises lõigus rajama kaugjahutusvõrke, mis võimaldaksid linnahooneid keskkonnahoidlikumalt jahutada.

Oktoobri keskpaigani viies etapis toimuvad ehitustööd toovad kaasa tänava osalise sulgemise. Ehitustööde ajal soovitatakse liiklejatel võimaluse korral vältida kesklinnas autoga liikumist.