Linnade hulgas, mis on paraadist loobunud „julgeolekukaalutlustel“ on Kaluga, Rjazan, Orjol, Saratov, Lipetsk, Jelets ja Tjumen. Viimane asub seejuures rindejoonest märkimisväärses kauguses Lääne-Siberis.

Pihkvas ja Velikije Lukis ei kardeta mitte ainult julgeoleku pärast, vaid asjal on ka „moraali- ja eetikaaspektid“. Pihkva oblasti kuberneri Mihhail Vedernikovi sõnul sõidab regiooni rehabilitatsioonile palju sõjaväelasi, kes suhtuksid ilutulestikku „hoopis teistmoodi“, ning ilutulestikule kuluva raha peaks kulutama „sõjalises erioperatsioonis“ osalenutele kõige vajalikuma muretsemiseks.

Krasnodari krai võimud ei ole ametlikult teatanud paraadide ärajäämisest Krasnodaris ja Sotšis, vaid on teatanud, et sõjatehnikat näeb sel aastal ainult Novorossiiskis.

Brjanski oblasti kuberner Aleksandr Bogomaz ütles, et tahaks paraadi pidada, aga ei saa. Miks ei saa, ta ei täpsustanud.

Paraade ei toimu ka annekteeritud Krimmi linnades Kertšis ja Simferopolis. Krimmi okupatsioonivõimude juht Sergei Aksjonov teatas, et otsus langetati julgeolekukaalutlustel. Paraadi ei toimu ka Sevastopolis.

Miskipärast jäävad paraadid ära rindest kaugel Handi-Mandi autonoomses ringkonnas – Nižnevartovskis, Surgutis ja Hantõ-Mansiiskis. Linnavalitsustest teatati, et tahetakse näidata üles solidaarsust riigi teiste regioonidega, kus ei saa paraade pidada.