Ei Pervõi Kanalis, Rossija 1-s ega NTV-s mingeid kaadreid öisest droonirünnakust Kremlile õhtustes uudistesaadetes ei olnud. Selle asemel loeti ette presidendi pressiteenistuse ametlik pressiteade, mille taustal näidati arhiivikaadreid Kremlist ja Punasest väljakust.

Pervõi Kanal pühendas kella 21-ses uudistesaates drooniintsidendile neli minutit. Kordagi ei näidatud videot plahvatavatest droonidest. Vaatajad nägid panoraamvõtteid Kremlist ja Punasest väljakust erinevatest rakurssidest, intervjuud sõjalise eksperdiga ja võisid lugeda Kremli pressiteate teksti. Kaadritagune hääl teatas, et Kiievi võimud tahavad provotseerida eskalatsiooni ning kinnitavad oma „diversiooni- ja terroridoktriini“.

Ka Rossija 1 uudistesaates kell 20 näidati uudise taustal samu panoraamkaadreid Kremlist, mida võis näha ka uudises president Vladimir Putini kohtumisest Nižni Novgorodi oblasti kuberneri Gleb Nikitiniga. Uudislõik droonirünnakust kestis 3,5 minutit.

NTV pühendas uudistesaates kell 19 droonilöögile Kremlile umbes minuti. Selle aja jooksul jõudsid saatejuhid ette lugeda Kremli pressiteate ja näidata Moskva peamisi vaatamisväärsusi.

Internetti ilmus Agentstvo andmetel vähemalt seitse videot droonirünnakust ja selle tagajärgedest, mis pärinevad pealtnägijatelt ja valvekaameratest.

Agentstvo leiab, et droonirünnak oli löök Kremli mainele ning küsitletud politoloogid ja eksperdid arvavad, et on vähetõenäoline, et see oli „rünnak vale lipu all“.