„Vladimir Putin kuulas väegrupeeringu Dnepr staabis Hersoni oblastis õhudessantvägede ülema, kindralpolkovnik Mihhail Teplinski, väegrupeeringu Dnepr ülema, kindralpolkovnik Oleg Makarevitši ja teiste sõjaväejuhtide ettekandeid,“ teatas pressiteenistus, vahendab Interfax.

„Ma ei taha teid eksitada otseste kohustuste täitmisel, mis on seotud vägede juhtimisega, mistõttu töötame siin asjalikult, lühidalt ja konkreetselt,“ lausus Putin staabis nõupidamist alustades. „Minu jaoks on tähtis kuulata teie arvamusi selle kohta, kuidas olukord kujuneb, kuulata teid, vahetada informatsiooni. Paluksin alustada ettekannet olukorraga Hersoni suunal, siis Zaporižžja ja pärast seda palun Mihhail Jurjevitšil [Teplinskil] välja öelda oma kaalutlused. Ma tean, et kindralstaabi ülema ja kaitseministri korraldusel oli ta küllaltki kaua eesliinil, tegi väga üksikasjaliku ettekande. Kaitseministeerium ja kindralstaap hindasid seda väga kõrgelt.“

Lisaks sellele külastas Putin „Luhanski rahvavabariigis“ rahvuskaardi idastaapi, kus kuulas kindralpolkovnik Aleksandr Lapini ja teiste ettekandeid.

Pressiteenistuse teatel õnnitles Putin sõjaväelasi lihavõtete puhul ja kinkis neile ikooni koopia.

Jaga
Kommentaarid