Ühistranspordi mõttes võiks kogu A-terminali suure punase risti peale tõmmata, sinna ei vii praegu uue trammitee ehituse ajal ükski buss ega tramm. Kohale saab aga ikka – ühistranspordi liiklus hakkab läbi D-terminali käima, ning D-terminali juurest saab A-terminali üle silla.

Klikkides kaardil hüüumärgil, näed kus see sild asub! Kaardile on kantud ka lähedal peatuvad bussiliinid ning nende sõidusuunad.

17.aprillist algasid esimesed suured muudatused pealinna trammiliikluses: kuni teise juulini lähevad kinni trammiliinid 2 ja 4. Selle suuna katmiseks on linn tihendanud bussiliine 15 ja 58 ning paneb käima ka päris uue bussi – nr 52. Sellega saab kesklinnast bussijaama suunas sõita.

On ka kohti kus ei muutu midagi, näiteks Balti jaamas, seal on kõik endine (hetkel toimuvad seal küll Vana- Kalamaja tänava ehitustööd ja Balti jaama bussipeatus Toompuiesteel on ajutiselt Schnelli Hotelli ees).

Järgmised muudatused ühistranspordis on tulekul alates 01.06.2023, kui suletakse Viru keskuse bussiterminal, see puudutab bussiliine nr 1, 29, 40 ja 48.

Loe rohkem kõikide bussiliinide muudatuste kohta SIIN!