Kõik sai alguse Kingo küsimusest Kallasele. „Rääkisite teise valitsuse väidetavalt tekitatud kriisidest ja lubasite neid usinalt lahendama hakata, aga praktikas tekitasite kriise juurde,“ ütles ta ja lisas, et Kallas on rikkunud põhiseadust ja õigusriigi aluseid ning tegelenud rahva lõhestamisega. Tema küsimus Kallasele: kas kavatsete teha sama ka uue valitsuse ajal?

Kallas vastas, et tema pole põhjustanud ei koroonakriisi ega energiakriisi. „Panete mulle õlule päris selliseid huvitavaid väiteid. Mina pole nende kriiside süüdlane ja ma pole neid tekitanud, aga mida ma püüan teha, on neid kriise lahendada ja et Eesti tuleks nendest kriisidest välja võimalikult hästi,“ ütles ta.

Kingo võttis uuesti sõna, sest ei saanud enda sõnul oma küsimusele vastust. „Kasutades teie siinset suhtlusmaneeri ja väljendust, tundub, et teil puudub funktsionaalne arusaamine, seega püüan rääkida lihtlausetes ehk lugege palun mu huultelt. Teie olete põhiseadusekriisi tekitanud, te olete tekitanud õigusriigi kriisi, olete lõhestanud rahvast, õhutate viha, te valetate ja ainult valetate. Te hävitate Eestit, kui kaua te seda jätkate?“

„Teie huultelt on väga raske lugeda, sest need ei liigu väga,“ vastas Kallas ja lisas seejärel kohe, et tegi nalja ja palus vabandust.

Muuhulgas tegi oma küsimuse debüüdi ka Varro Vooglaid, kes küsis Kallaselt abieluvõrdsuse kohta. Vaata videost, mida täpsemalt Vooglaid rääkis ja mida Kallas vastas: