Kudrjavtsev rääkis sellest III rahvusvahelisel teaduslik-teoloogilisel konverentsil „Jumal – Inimene – Maailm“, mis toimus 14. märtsil, aga ajakirjanikud juhtisid selle videosalvestusele tähelepanu alles nüüd, vahendab Meduza.

Kudrjavtsev esines konverentsil ettekandega ja rääkis oma „maailmapildist“. Ta teatas, et jumal lõi maailma täiusliku ja harmoonilisena, aga pärast inimeste pattulangemist „langesid maa ja täiuslik universum põrmu“.

Toetudes graafikule, mille võib leida internetist ja mille instituudi direktor on enese sõnul ise koostanud, rääkis ta, et varem elasid inimesed 900-aastaseks. Eluiga hakkas Kudrjavtsevi sõnul lühenema pärast ülemaailmset veeuputust.

Eluea lühenemise põhjuseks nimetas Kudrjavtsev „pärispattu“. Geneetilisi haigusi seletas Kudrjavtsev „päris-, sugukondlike ja isiklike pattudega“. Lapsed vastutavad sealjuures Kudrjavtsevi sõnul isade pattude eest seitsmenda põlveni.

Kudrjavtsev võttis oma ettekandes sõna ka Venemaa sissetungi kohta Ukrainasse. Kudrjavtsevi sõnul ei lase maailm Venemaal „elada rahulikult ja areneda oma stsenaariumi järgi“.

„Meie ressursid, esmajärjekorras meie toidu, puhta vee ja energia ressursid on ümbritseva maailma jaoks liiga ligitõmbavad, olgu siis Euroopa või Hiina jaoks. Seetõttu, kas me tahame seda või mitte, tuleb meil end kaitsta ja kaitsta sõjalisel teel. Sisuliselt oleme me juba hakanud seda tegema,“ lausus Venemaa teaduste akadeemia liige.


Jaga
Kommentaarid