Põhihariduse baasil kutsekeskharidusõpe kestab kolm aastat, erialade valikus on hotelliteenindus, kaubandus, kokk, pagari- ja kondiitritoodete tehnoloogia ning spaateenindaja. Keskhariduse baasil saab õppida kokaks, kondiitriks, küünetehnikuks, müügikorraldajaks ja spaateenindajaks ning õpe kestab vastavalt erialale 1–1,5 aastat. Jätkuõppena 4. kutsetaseme baasil pakume kosmeetiku ja magustoidukoka õpet 5. kutsetasemel. Põhihariduseta saab õppima tulla abikokaks või -pagariks, õppeaeg on üks aasta. Õpilased saavad vajadusel toetust tugikeskusest, kus töötavad psühholoog, karjäärispetsialist, sotsiaalpedagoog, õppenõustaja, kooliõde ja abiõpetaja.

Tallinna Teeninduskoolis väärtustatakse mitmekesist ja parimaid praktikaid sisaldavat õppetööd. Tekos õppimine tähendab, et pool õpingutest on praktiline ehk teadmisi rakendatakse reaalselt tegutsedes. Õpirändurid saavad Erasmus+ programmi abil minna maailma avastama ja välispraktikatele Prantsusmaale, Küprosele, Islandile, Saksamaale, Hispaaniasse ja paljudesse teistesse riikidesse. Teko on tunnustatud eksami Cambridge C1 Advance ettevalmistuskeskus, õpilastel on võimalik sooritada inglise keele eksam tasemel C1 Advanced ning selle edukal läbimisel saada kogu maailmas kehtiv eluaegne tunnistus.

Tallinna Teeninduskoolis igav ei hakka – kogu aeg toimub midagi, osaleda saab erinevatel erialastel sündmustel (erialased võistlused, õhturestoranid, kulinaarse teatri etendused, laadad jt), huviringides (õpilasteater, väitlusklubi ja vibutreeningud) ja õpilasesinduse korraldatud üritustel. Neljal päeval nädalas on avatud õpperestoran, kus kõik tallinlased ja linna külalised saavad taskukohase hinnaga nautida restorani tasemel kolmekäigulist lõunat, ning õppespaa, kus spaateenindaja eriala õpilased viivad läbi erinevaid hoolitsusi ripsmete värvimisest laavakivimassaažini välja.

Tallinna Teeninduskoolis omandatud erialased oskused ja kogemused on abiks ja kasuks mitte ainult tööl, vaid ka igapäevaelus. Tekosse on oodatud inimesed, kes julgevad suhelda, peavad lugu heast teenindusest ning tunnevad rõõmu selle üle, kui teised inimesed on rahulolevad. Lubage meil olla teie elu lennusaatjad, klientide turvalisus ja heaolu on Teko koolipere ja vilistlaste jaoks esmatähtis.

Jaga
Kommentaarid