„Venemaalased püüavad keskendada oma peamised jõupingutused Bahmuti suunale. Nad ei jäta katseid linna ümber piirata ja hõivata,“ märkis Sõrskõi.

Sõrskõi sõnul on iga komandöri edu pant pidev töö talle alluvates üksustes. See võimaldab kasutada neid efektiivselt lahinguväljal ja täita õigeaegselt seatud lahinguülesandeid.

„Minu viibimise ajal vägede juures lepime me koos komandöridega kokku plaanid, millel on reaalne tulemus mitte kaardil, vaid lahinguväljal. Kui vaenlane on arvulises ülekaalus on oma süduritega õlg õla kõrval olemine minu jaoks auasi,“ kirjutas Sõrskõi.

Sõrskõi lisas, et tänu Ukraina sõjaväelaste kangelaslikkusele ja professionaalsusele, oskuslikule ja sujuvale tegutsemisele, manöövrite efektiivsele kasutamisele ja relvade võimalustele hoitakse Bahmuti kindlust erinevatest tähtaegadest ja prognoosidest hoolimata endiselt enda käes.

„Vaenlase tundmine avab iseenesest tee võidule. Seetõttu õpime me hoolikalt tundma tema haavatavusi, et kasutada oma jõude efektiivsemalt,“ ütles Sõrskõi.

Sõrskõi märkis, et edukas strateegia seisneb alati oskuses pöörata iga olukord enda kasuks.

„Tänaseks on meie peamine ülesanne kurnata vastase ülekaalukaid jõude ja tekitada talle raskeid kaotusi. See võimaldab luua vajalikud tingimused, mis võimaldavad Ukraina maa vabastamist ja kiirendavad meie võitu,“ kirjutas Sõrskõi.

Jaga
Kommentaarid