Reedel tegi Trump oma sotsiaalmeediaplatvormile Trump's Truth postituse, mis hõlmas taas verbaalset rünnakut Manhattani ringkonnaprokuröri Alvin Braggi pihta. Trump on selleteemalisi postitusi teinud eelmisest laupäevast, kui arvas ekslikult, et ta teisipäeval vahistatakse, vahendab Reuters.

„Milline inimene saab süüdistada teist inimest, antud juhul endist USA presidenti, kes kogus rohkem hääli kui ükski ametis olnud president ajaloos ja Vabariikliku Partei juhtiv kandidaat , kui on kõigile teada, et kuritegu EI OLE toime pandud ja lisaks teada, et võimalik surm ja häving sellises valesüüdistuses võib olla meie riigile katastroofiline?“ kirjutas taas presidendiks kandideeriv Trump.

Braggi büroo vaidlustas neljapäeval vabariiklaste komisjonide esimeestele saadetud kirjas nende õiguse korraldada tema kontoris uurimine ja ütles, et Trump on oma laupäevases postituses „tekitanud valeootuse, et ta arreteeritakse“.

Kirjas nimetati esimeeste nõudmist teabevahetuse, dokumentide ja tunnistuste saamiseks „ebaseaduslikuks sekkumiseks New Yorgi suveräänsusse“.

Stormy Daniels, kelle pärisnimi on Stephanie Clifford, sõnas, et sai raha 2006. aastal Trumpiga seksuaalvahekorras olemise varjamise eest.

Trump on afääri eitanud ja nimetanud makset „lihtsalt eraülekandeks“. Ta sõnas, et ei sooritanud kuritegu ja kutsus uurimist „poliitiliselt mõjutatuks“.