Kella 9.50 ajal sõitis 30-aastane mees Virumaal Lüganuse vallas Kõrkküla-Erra maantee 7. kilomeetril sõiduautoga Peugeot 208 libeduse tõttu teelt välja kraavi. Sõidukijuht toimetati Ida-Viru keskhaiglasse kontrolli.

Kell 16.06 juhtus õnnetus Harku vallas Harkujärve külas Järvekalda tee 3 juures, kus esialgsetel andmetel juhtis 33-aastane naine sõiduautot Volvo ja põrkas kokku sõiduteed ületanud elektrilise tõukerattaga, mida juhtis 12-aastane poiss. Poiss viidi Tallinna lastehaiglasse.

Kell 18.33 paiku põrkas sõiduautot Audi juhtinud 46-aastane mees Tallinnas E. Vilde tee 79 juures kokku esialgsetel andmetel sõiduteed ületanud jalgrattaga, mida juhtis 13-aastane poiss. Rattur toimetati lastehaiglasse.

Juhtimiselt kõrvaldati seitse alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti. Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Täna varahommikul on teekatted põhi- ja tugimaanteedel kuivad või niisked. Ida-Virumaal on teedel kohati härmatis. Temperatuurid on Eesti lääneosas plusspoolel ja idaosas miinuspoolel. Ilmaprognoosi kohaselt on täna päeval pilves ilm. Saartel algab vihma- ja lörtsisadu, mis levib üle Eesti. Päeval on õhu- ja teetemperatuurid on kõikjal plusspoolel.