Eile kell 13.46 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Punane tn 1 juures, kus 32-aastane mees tagurdas kaubikuga Renault Master otsa kõnniteel seisnud 76-aastasele naisele. Jalakäija hukkus sündmuskohal.

Kell 16.20 toimus liiklusõnnetus Tallinnas A.H.Tammsaare tee 64a juures, kus 57-aastane mees sõitis sõiduautoga Volvo V70 tagant otsa seisvale sõiduautole Škoda Karoq, mille roolis oli 50-aastane mees. Volvo juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Juhtimiselt kõrvaldati 12 alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Varahommikul on teekatted põhi- ja tugimaanteedel niisked või märjad. Paiguti sajab vihma. Temperatuur on plusspoolel, Virumaal paiguti 0-kraadi juures. Lõuna-Eestis piirab nähtavust udu.

Hommikul Loode-Eestis pilvisus hõreneb, temperatuurid langevad paiguti kuni -1°C-ni ning on teede jäätumise oht. Päeval on muutliku pilvisusega ilm, kohatist vihmasadu on oodata Ida-Eestis. Temperatuur on kõikjal plusspoolel.

Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa maanteel Käreveres (km 158–159) tehakse kell 9.30–19 keskpiirde parandustöid. Töölõigus on Tallinna suunal üks sõidurada suletud ning kehtib kiiruspiirang 70 km/h.

Kõigi hetkel kehtivate liikluspiirangute kohta saab vaadata http://tarktee.ee või helistada telefonil 1247.