Küsitluse andmetel loeb Delfit 67 protsenti Eesti vanemast kui 14-aastasest elanikkonnast. Delfi eestikeelsel ja venekeelsel veebilehel on vastavalt 51% ja 20% lugejaid. Küsitluse andmetel on Delfi lugejate seas keskmisest enam kuni 64-aastaseid, kõrgharidusega, kõrgemasse sissetulekugruppi kuuluvaid, piirkonniti Põhja-Eesti elanikke. Ainult Delfit loeb kokku 10 protsenti Eesti elanikkonnast.

Uuring näitab, et aasta-aastalt on tasulise lugemisõigusega elanike osakaal Eestis oluliselt tõusnud kõikide internetikeskkondade seas. Tasulisi internetikeskkondi loeb kokku 33 protsenti Eesti üle 14-aastasest elanikkonnast. Seejuures omab enim inimesi just Delfi tasulist lugemisõigust, mis on olemas 29 protsendil elanikkonnast. Veel kaks aastat tagasi oli Delfi vastav näitaja 11 protsenti.

Küsitlus uuris ka inimeste lugemissageduse kohta. Suurim osa Eesti internetikeskkondade lugejaist ehk 32-53 protsenti on igapäevased külalised. Keskmisest oluliselt enam on selliseid külastajaid taas Delfil: seitse päeva nädalas külastab eestikeelset Delfit koguni 53 protsenti väljaande lugejaist.

Turu-uuringute ASi poolt läbiviidud küsitluses osales 1002 inimest.