Pühapäeval kell 5:33 teatati õnnetusest Harjumaal Ardu alevikus Jõe tee 17 juures, kus alkoholijoobe tunnustega 47-aastane mees sõitis sõiduautoga Peugeot 508 teelt välja vastu maja. Sõidukis viibinud 30-aastane mees toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud selgitamisel.

Kell 21:11 teatati avariist Rae vallas Tallinna ringtee 14. km-l, kus 27-aastane naine sõitis sõiduautoga Volkswagen Golf otsa sõiduautole Audi A6, mis oli pargitud osaliselt parempoolses sõidureas ja sõidutee servas. Esialgsetel andmetel ei põlenud Audi ohutuled ja teele ei olnud paigaldatud ohukolmnurka. Volkswageni juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Juhtimiselt kõrvaldati 61 alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti. Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Täna varahommikul on teekatted põhi- ja tugimaanteedel kuivad või niisked, Harjumaa lõunaosa ja Raplamaa teedel võib olla kohati härmatist. Lääne-Eestis, Harju- ja Pärnumaal piirab nähtavust udu. Temperatuur on valdavalt plusspoolel, üksikutes kohtades ka kergelt miinuses.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Ennelõunal sajab kohati vähest vihma ja on udu. Pärastlõunal jõuab saartele tihedam vihmasadu ja levib üle mandri itta. Temperatuur on plusspoolel.