Kell 1.17 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Rae vallas Karla külas Pruuli teel Vaadi tee 1 juures, kus 19-aastane mees sõitis sõiduautoga BMW 520i vasakule teelt välja vastu puud. Sõidukis kaasreisijana viibinud 17-aastane noormees toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kell 11.57 toimus õnnetus Tartumaal Ilmatsalu ringil Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 177. kilomeetril, kus alkoholijoobe tunnustega 63-aastase mehe juhitud haagisega veoauto Scania R 420 paiskus ringristmikult väljumisel teepeenrale külili. Veoki juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Juhtimiselt kõrvaldati 11 alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti.

Põhja prefektuuri haldusalast ärandati 2006. aasta punane Renault Kangoo numbriga 879AZD. Samuti ka 2008. aasta hall Škoda Superb numbriga 329MLL. Leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Täna varahommikul on teekatted suurematel riigiteedel on soolaniisked või märjad. Lõuna- ja Kesk-Eestis kohati sajab vihma. Ilmaprognoosi kohaselt on päeval pilves selgimistega ilm. Ennelõunal sajab mitmel pool vihma ja lörtsi. Päeval on temperatuur nii õhus kui ka teedel plussis.