Ümberehitustööde tõttu suletakse järjestikku mitmeid erinevaid teelõike. Etappidele saab pilgu peale heita järgneval kaardil:

Vanasadama trammiliini ehitustööd algavad 7. märtsil. Esmalt suletakse Laikmaa tänaval üks suund ja lõik Gonsiori tänaval. 14. märtsil suletakse Sadama piirkonnas Kai tänav, kuid sadamani tagatakse ligipääs. Aprilli alguses suletakse ka Laikmaa tänava teine suund ja Hobujaama tänav.

Märtsis suunatakse ehitustööde tõttu ümber seitse bussiliini: 9, 11, 31, 46, 55, 67 ja 68. Aprillis suunatakse ümber juba 27 liini - pea pooled nendest, mis Tallinnas ringi sõidavad.

Trammiliinid 2 ja 4 lähevad kinni 17. aprillist. Need asendatakse olemasolevate bussiliinidega, mille sõiduteekondi muudetakse.

Täna suleti teelõik Gonsiori ja Narva maantee vahel suunaga Narva maanteele. Kahesuunaline 1+1 sõidurajaga liikluskorraldus on viidud Laikmaa tänaval teisele poole. Jalakäijatele on tagatud läbipääsud mõlemal tänavapoolel.

„Ehkki külmakraadid ei lubanud meil töödega alustada sellel nädalal, siis töögraafiku koostamisel oleme arvestanud võimalike ettenägematute asjaoludega ning nädalane viivitus ei mõjuta ehitusgraafikut oluliselt,“ ütles Tallinna abilinnapea Vladimir Svet.