Eile kell 07.36 toimus liiklusõnnetus Tartumaal Kambja vallas Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa maantee 188. kilomeetril, kus ees pidurdanud sõiduki tõttu keeras sõiduautot Toyota Corolla juhtinud 60-aastane naine vasakule ja sõitis üle ohutussaare, otsa sõidutee ületamist oodanud jalakäijale, 10-aastasele poisile. Poiss suundus koos emaga Tartu ülikooli kliinikumi kontrolli.

Kella 15.25 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Maardus Muuga sadama tee ja Põhjaranna tee ristmikul, kus 61-aastane mees sõitis sõiduautoga Škoda Scala otsa haagisega veoautole MAN, mida juhtis 58-aastane mees. Škoda juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Ööpäeva jooksul kõrvaldati juhtimiselt seitse alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti.

Ärandati 2003. aasta tumesinine BMW 520D, registreerimisnumber 045MJG.

Teekatteed põhi- ja tugimaanteedel on märjad, Põhja- ja Kesk-Eestis sajab vihma ning teedel on oht vesiliu tekkeks. Teetemperatuur on Ida-Virumaal kergelt miinuspoolel ning sealsetel teedel on jäiteoht. Mujal Eestis on temperatuur plusspoolel. Tugeva tuule tõttu võib kõrvalmaanteedel olla murdunud puid ja oksi.

Päeval tuleb pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hooti vihma. Tuul on jätkuvalt tugev, ulatudes saartel ja rannikul puhanguti kuni 20 m/s, õhtuks nõrgeneb veidi. Sooja on kolm kuni kaheksa kraadi.