Tallinna Hoiu-laenuühistut võib pidada tõeliseks edulooks, kuna see on oma 12 aasta pikkuse tegutsemisajaloo jooksul kasvatanud liikmete arvu enam kui 20 korda ning tõusnud Eesti üheks edukaimaks hoiu-laenuühistuks. Ühistu liikmed on selle aja jooksul teeninud enam kui miljon eurot intressitulu.

2021. aastal teenis Tallinna Hoiu-laenuühistu 371 059 eurot kasumit, olles kõige kasumlikum hoiulaenuühistu Eestis. Kuna 2021. aasta oli ühistu tegevusaja edukaim, maksti ühena vähestest hoiu-laenuühistutest Eestis neile ühistu liikmetele, kes olid hoiustanud oma säästud ühistusse, tehtud osamaksetelt dividende. Dividendimääraks kujunes intressiarvestusena üle 12 protsendi, mis oli ühistu liikmetele üsna arvestatav lisatulu.

Eduka ühistu taga on ühistu liikmete usaldus ühistu vastu. Tallinna Hoiu-laenuühistu on oma liikmete säästude investeerimisel väga konservatiivne, hoiused on tagatud hüpoteegiga ja liigseid riske ei võeta. Tallinna Hoiu-laenuühistu on aastatega kogunud ka reservfondi, mis tagab ühistu liikmete hoiuseid. „Meie liikmete vanus jääb vahemikku 35–85 eluaastat ja ma julgen väita, et tegemist on rahatarkade inimestega, kes ei taha oma säästudega näiteks rahaturgudel riskida, kuid ei soovi hoida sääste ka jooksval pangahoiusel, kus inflatsioon neid sööb,“ räägib Tallinna Hoiu-laenuühistu juhatuse esinaine Annely Ojamets. „Hoiustades säästud hoiustesse, saab tagada endale püsiva passiivse rahavoo.“

Maksihoius – igakuine lisasissetulek

Tallinna Hoiu-laenuühistu pakub oma liikmetele nelja investeerimistoodet: Kogumishoius, Tähtajaline hoius, Hoius24 ja Maksihoius, mis on suurepärased võimalused oma säästude pikaajaliseks kasumlikuks investeerimiseks ja lisasissetuleku teenimiseks.

Kuni 13.06.2023 kestva kevadkampaania lõpuni on võimalik investeerida oma säästud Maksihoiuses 9-protsendilise intressimääraga aastas. Hoiuse miinimumsumma on 2000 eurot ja hoiuseperiood on 5 aastat. Hoiuse intressimaksed toimuvad vastavalt valikule igakuiselt, kvartaalselt või perioodi lõpus. See annab võimaluse tekitada endale püsiv rahavoog ja kaitsta sääste inflatsiooni eest. 

13. juunini kestva kevadkampaania raames saab kõrgema intressiga hoiustada ka Kogumis- ja Tähtajalises hoiuses. Kogumishoiuse miinimumsumma on 2000 eurot, aastase hoiuseperioodi puhul on Kogumishoiuse intress 7 protsenti ja kaheaastase hoiuseperioodi puhul 8 protsenti aastas. Tähtajaline hoius on kokkulepitud tähtajaks sõlmitud hoius, mille intress on aastase hoiuseperioodi puhul 6,5 protsenti ja kaheaastase hoiuseperioodi puhul 7,5 protsenti aastas.

Tallinnna Hoiu-laenuühistu pakub veel üht lisateenimisvõimalust. Iga hoiulaenuühistusse toodud sõbra eest on võimalus teenida kopsakas boonusraha. Hoiu-laenuühistus on võimalik tulu teenida seega kolmel viisil: intressi-, dividendi- ja boonustulu.

Kui teil tekkis küsimusi või soovite kaitsta ja kasvatada oma sääste ning saada osa Eesti edukaima rahaühistu eduloost, võtke meiega ühendust!

Võtke meiega ühendust!

Tallinn, Narva mnt 2
Tööaeg: E-R 8:00 — 18:00
E-post: info@erahoius.ee
Telefon: 663 0118

Tartu, Küüni 7
E-R 8:00 — 17:00
E-post: tartu@erahoius.ee
Telefon: 622 9022

Tegemist on finantsteenuseid osutava ettevõttega. Tutvuge Tallinna Hoiu-Laenuühistu tegevusega ja finantsteenuste tingimustega ning vajadusel pidage nõu asjatundjaga.

Jaga
Kommentaarid