Eile kell 15.28 toimus liiklusõnnetus Hiiumaal Heltermaa – Kärdla – Luidja mnt 35. kilomeetril, kus sõiduautot Renault Kadjar juhtinud 51-aastane naine kaotas kurvis juhitavuse ning põrkas kokku vastassuunas liikunud veokiga MAN, mida juhtis 53-aastane mees. Renault juht toimetati Hiiumaa haiglasse.

Kell 15.35 juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Liivalaia ja Lastekodu tänava ristmikul, kus 31-aastane mees, kes juhtis sõiduautot Volvo S80, sooritas vasakpööret ning põrkas kokku sõiduautoga Škoda Fabia, mida juhtis 45-aastane naine. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Škoda juht ja Volvos viibinud 30-aastane naine toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kella 20.48 ajal juhtus liiklusõnnetus Pärnu linnas Laia, Vee ja Akadeemia tänava ristmikul, kus 30-aastane mees, kes juhtis sõiduautot Mercedes-Benz Viano, ei andnud teed peateel liikunud sõiduautole Toyota Avensis, mida juhtis 61-aastane mees, ning toimus kokkupõrge. Toyotas kaasreisijana viibinud 51-aastane naine toimetati Pärnu haiglasse.

Kella 21.45 ajal juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Tallinna – Rannamõisa – Kloogaranna tee 31. km, kus 40-aastane mees, kes juhtis sõiduautot Audi A6, sõitis teelt välja. Sõidukis kaasreisijana viibinud 36-aastane naine toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglase.

Juhtimiselt kõrvaldati 7 alkoholi või narkootikumide tarvitamise tunnustega sõidukijuhti. Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Täna varahommikul on teeolud piirkonniti erinevad. Teekatted suurematel riigiteedel on Põhja-Eestis kuivad või soolaniisked, Lääne-Eestis valdavalt soolamärjad, Kesk-, Ida- ja Lõuna-Eestis soolaniisked või sõidujälgedes soolalumesegused.

Ilmaprognoosi kohaselt on täna päeval pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Õhu- ja teetemperatuur on miinuspoolel. Teeolud on talvised.

Transpordiamet tuletab meelde: „Suurim lubatud sõidukiirus ei ole kohustus, vaid alati tuleb valida sõidu- ja teeoludele vastav kiirus.“