Suur osa inimesi on juba valimas käinud. Millega veenad neid inimesi, kes pole veel otsustanud, hääletama EKRE poolt? Miks on EKRE nendel valimistel parim valik?

Neil valimistel on kaalul Eesti püsimine. Püsimine rahvusriigina, püsimine sellise riigina, kus meil, põlisrahval on otsustav sõna meie elu korraldamisel. Kõik teised erakonnad soovivad rohkemal või vähemal määral jätkata nende poliitikatega, mis meid viimasel paaril aastal on teinud vaesemaks ja õnnetumaks. Meie pakume inimestele ainsana paremat homset, sest me ei lepi röövellike elektrihindadega, ei lepi hullumeelse rohepöördega, ei nõustu massilise odavtööjõu sisseveoga. Oleme näidanud valitsuses olles, et täidame oma lubadusi ja meie peale võib kindel olla.

Mis saab Eestist, kui valitsuses jätkab Reformierakonna valitsus?

Jätkub see, mida oleme näinud Kaja Kallase valitsemise ajal: kiire vaesumine, inimeste põhiõiguste jalge alla trampimine, enneolematus ulatuses võõraste sisseränne, maapiirkondades elu kokku tõmbamine, eestluse arendamise asemel multikultuursuse edendamine, perede toetamise asemel vikerkaarelippude lehvitamine. Jätkub hinnatõus ja eesti keele taandumine. Jätkub poliitiline korruptsioon, kus ühtegi Reformierakonna poliitikut ei ähvarda seaduserikkumise puhul karistus. Ja tulevad uued asjad – vihakõneseaduse-nimeline tsensuur, rohepöörde nimel inimeste liikumisvõimaluste piiramine, kasvab jälgimisühiskond ja hirmuõhkkonna loomine.

Milliste erakondade võimuliit oleks Eesti tuleviku seisukohast kõige halvem?

Kõige hullem oleks, kui me saaksime puhtaverelise liberaalide valitsuse, kus juhtpositsioonile Reform ja teda toetavad sotsid ning Eesti200. Liberaalide valitsus oleks ka Reformierakonna ja Keskerakonna liit, mida me juba nägime. Just see valitsus kehtestas meile jõhkra koroonarežiimi ning ajas koerad ja teleskoopnuiadega eriüksuslased rahumeelsete inimeste kallale. On ka võimalik, et neile kahele on appi vaja mõnda väiksemat vasakparteid, kas siis E200 või sotse, aga sisu sellest oluliselt ei muutu. Kõik need kombinatsioonid viivad Eestis edasi ellu massilist immigratsiooni, eestluse välja suretamist, rohepööret koos kaasneva pöörase vaesumisega, ning võimuhaarde karmimat kehtestamist inimeste elude üle. Eesti ei jää siis vabaks ja demokraatlikuks, aga me ei jää siis ka enam eestlaste rahvuskoduks.

Käisid viimasel kahe kuu jooksul valimisturnee raames mööda Eestit. Mis inimestele peamiselt muret teeb? Mida oodatakse EKRE-lt?

Väga ollakse hädas majanduslike raskustega. Euroopa kõrgeim inflatsioon, pöörased hinnatõusud, koondamised, kõik see mõjub väga rusuvalt. Teine suur mure on Eesti tuleviku ja rahvusena püsimajäämise pärast. Probleem on eestlaste väljaränne, suur sisseränne, madal sündimus, samas ka eestimeelsuse taandumine meie ühiskonna koorekihi hulgas. Mures ollakse ka julgeoleku pärast.

Paar päeva enne valimisi liigub erakondade reitingu kohta eri arve. Milles võib põhjus olla?

Enne valimisi paisatakse avalikkusesse väga palju väga infot, mis teenib eelkõige eesmärki manipuleerida valimistulemusi. Mõni küsitlus näitab, et me oleme suisa esimesed ja edastame isegi Reformierakonda, mõni näitab, et oleme kukkunud neljandaks. Nende eesmärk on valijaid mõjutada, uinutada või masendada meie toetajaid. Ärge pöörake neile liigset tähelepanu, tähtis on kindlasti minna valima ja anda oma hääl EKRE kandidaatide poolt!

Paljud inimesed loobuvad valimas käimast, sest leiavad, et nende häälest midagi ei sõltu. Kuidas veenad neid vastupidises?

Neil valimistel on kaalul absoluutselt iga hääl! Me ju oleme näinud, et igal valimisel on olnud olukordi, kus mõnest üksikust häälest sõltub, millise erakonna esindaja läheb parlamenti. Sel korral on jõujooned nii napid, nii tasavägised, et igas viimases kui ringkonnas on asjad noatera peal. Reformierakonna valitsust on võimalik ära hoida ainult siis, kui kõik EKRE toetajad tulevad valima.

Mida saab EKRE liige ja toetaja erakonna eduks teha veel viimastel päevadel enne valimispäeva?

Kutsun kõiki meie toetajaid tegema usinat tööd meie seisukohtade selgitamisel, libainfo kummutamisel ja inimeste valimisaktiivsuse tõstmisel. Tulge ise kindlasti valima, levitage meie sõnumeid sõprade-tuttavate-sugulaste hulgas ja sotsiaalmeedias. Kel rohkem aega ja motivatsiooni, helistage tuttavatele ja veenge inimesi meile häält andma. Ja kel võimalik, aidaku oma eakamaid naabreid oma autoga valimisjaoskonda, eriti maapiirkondades on ühistransport teatavasti hõredavõitu.

Jaga
Kommentaarid