„Lugu Ukraina diversioonigrupist Venemaa föderatsioonis on klassikaline provokatsioon. Absoluutselt teadlik. Venemaa tahab enda omi hirmutada, et pärast aasta kestnud sõda õigustada kuidagimoodi teise riigi ründamist ja kasvavat vaesust. Samal ajal muutub partisaniliikumine Venemaal üha tugevamaks ja agressiivsemaks. Kartke oma partisane...“ kirjutas Podoljak Twitteris.

Enne seda avaldas „Venemaa vabatahtlik korpus“, mis ise väidab, et kuulub Ukraina relvajõudude koosseisu, Telegramis video Brjanski oblasti Ljubetšane küla velskri- ja akušööripunkti eest, milles võitlejad ütlevad, et ei võitle kodanikega, ja kutsuvad Venemaa kodanikke „mässu tõstma ja võitlema“.

Video juures on järgmine tekst: „Just praegu võite kõikides internetiressurssides näha uudiseid „Ukraina diversiooni- ja luuregruppidest“, kes tapsid lapsi, võtsid pantvange, aga lahkusid kiiresti jne. Kõik see on Kremli propagandistide vale. Vene vabatahtlik korpus saabus Brjanski oblastisse, et näidata kaasmaalastele, et lootust on, et vabad vene inimesed suudavad, relv käes, režiimiga võidelda. PS! Veidi hiljem jagame me teiega kinnitavat filmi oma seiklustest.“

Jaga
Kommentaarid