Patriootilisi luuletusi ja laule esitavad Oleg Gazmanov, Ljube, SHAMAN, Zara, Habib, Jevgenia Kungurova, Veronika Kožuhharova, Marat Bašarov, munkpreester Foti, Pjatero ja teised, vahendab Moskva 24.

Rahvas saab külastada ajalooliste rekonstruktsioonide tsooni ja sõjatehnika näitust, mis on staadioni juures avatud.

Üritusele oodatakse 200 000 inimest, sealhulgas noorte- ja patriootiliste organisatsioonide esindajaid.

Ajaleht The Moscow Times teatas aga, et üks riigitöötaja jagas nendega sisemist kirjavahetust, milles üks Moskva valitsusasutus sundis 70% oma töötajatest staadionile minema.

Organiseerijad lubasid jagada sooja sööki ja väikesi Vene lippe.

Kuigi inimesi toodi staadionile organiseeritult gruppidena, kurtsid mõned ikkagi halva korralduse üle.

„Ma arvan, et korraldus on halb, nad andsid meile paar bussi, aga oli palju rahvast ja me pidime nendes bussides püsti seisma. Ma pidin staadionile jõudmiseks kell 5 üles tõusma,“ kaebas 50. eluaastates naine Moskva oblastist.

„Nad mobiliseerisid 300 000 inimest ja nad ütlevad, et 200 000 peaks olema siin, kujutage ette,“ lisas ta, hoides käes Putini pildiga plakatit.

„Ma ei tahtnud tegelikult kontserdile minna, aga vähemalt saan ma staadioni külastada, ma ei ole seal kunagi käinud,“ ütles 50. eluaastates mees.

„Kui aus olla, arvan ma, et see on absurd. Me peame minema ja selle vastu ei saa midagi teha. Võimud kasutavad seda propagandavahendina enese näitamiseks Z-patriootide ja nende ees, kes televisiooni vaatavad. Vabatahtlikult ma sellele üritusele ei läheks,“ ütles üks riigiteenistuja.

Jaga
Kommentaarid