Päeva jooksul tutvustab TalTech oma bakalaureuse-, rakenduskõrgharidus- ja integreeritud õppe erialasid. Erialavaliku lihtsustamiseks saab osaleda messidel, külastada laboreid, kuulata loenguid, võtta osa töötubadest, vaadata ringi linnakus ja kooli hoonetes.

Kell 10 toimub peahoone aulas erialade mess. Seal saab küsida kõigi teaduskondade, kolledžite ning mereakadeemia bakalaureusetaseme õppekavade ja sisseastumistingimuste kohta. Kell 11 tutvustatakse infotunnis vastuvõtutingimusi.

Keskpäeval saab TalTechi tudengimajas algaval tudengielumessil tutvuda tudengiorganisatsioonidega ja veenduda selles, et TalTechis on aktiivseim tudengielu! Messil näeb lähemalt, millega ülikooli erinevad organisatsioonid tegelevad ja kuidas sina neist osa saaksid võtta.

Alates kella 12-st saavad huvilised osaleda erinevates töötubades, loengutes ja ringkäikudel. Leia endale põnevaimad ja registreeru kiiresti, sest kohtade arv on piiratud.

Töötoad on hea võimalus avastada enda jaoks midagi täiesti uut või tutvuda juba huvitava eriala ja selle võimalustega. Näiteks toidu- ja biotehnoloogia töötoas räägitakse sellest, kuidas kontrollida jääkristalle kasutades looduses leiduvaid jääga seonduvaid valke. Keskkonna-, energia- ja keemiatehnoloogia õppekava tutvustamiseks näidatakse ning seletatakse osooni kasutamist saastunud vee puhastamisel. Ekskursioonil tekstiilitehnoloogia laboritesse külastatakse tootearenduse, tekstiilijäätmete ümbertöötlemise, rõivaste ja tekstiiltoodete 2D/3D ning targa tekstiili laboreid ja õppeklassi.

Loe avatud uste päeva kohta lähemalt ja anna meile oma tulekust teada SIIN.

Miks TalTech?

Tehnikaülikooli tudengite ja vilistlaste tugevuseks on innovatsioon, majanduslik mõtlemine ning tegutsemine. Lisaks tippinseneridele tulevad meie linnakutest Mustamäel, Koplis, Kohtla-Järvel, Kuressaares ja Tartus ka IT-, loodus- ja majandusteaduste erialade tippspetsialistid. Kõiki neid ootab Eesti ja rahvusvaheline tööturg kannatamatult, pakkudes neile palganumbrit, mis on parem kui teiste avalik-õiguslike ülikoolide lõpetajatel.

Juba õpingute ajal saab teha praktikat ja tutvuda erinevate ettevõtete ning karjäärivõimalustega, samuti on paljud ettevõtted pannud andekatele ja töökatele tudengitele välja stipendiume.

Lisaks suurepärasele õpikeskkonnale on ülikooli linnakutes ka tore tudengielu, mõttekaaslasi leidub alates spordi- ja kultuurilembidest kuni robotiklubilisteni välja. Rääkimata TalTechi legendaarsetest pidudest.

Avaldusi TalTechi sisseastumiseks saab esitada juba 1. märtsist.

Magistriõppe infonädal toimub 17.–21. aprillil. Hoia silm peal TalTechi veebilehel või Facebookil.

Jaga
Kommentaarid