Iga erakonna juht, kelle partei tõotab saada riigikokku, peab olema valmis, et tuleb haarata ka valitsusjuhi ohjad. Miks nad tahavad saada peaministriks? Mida nad ära teeksid? Kuidas on nad senini hakkama saanud oma partei toetuse kasvatamisel?

Tänasest hakkavad Delfi stuudiosse järjest tulema peamiste erakondade liidrid ja esimesena astub küsitlejate ette Keskerakonna esimees Jüri Ratas. Keskpartei on ikka olnud üks kahest suurest erakonnast, kes võitleb valimistel esikoha eest. Praegu näitavad aga reitingud, et pigem jäädakse parteide toetusi uurivate küsitluste järgi Reformierakonna ja EKRE selja taha kolmandaks.

Jüri Ratas on „Tööintervjuul“ koha sisse võtnud. Vaata täna Delfist, kuidas tal läks!

Kas Ratas usub, et tal õnnestub seda seisu valimisteni jäänud nappide päevadega muuta? Mis ta teeb, kui nii ei lähe?

Kas tal on varasemaid poliitilisi või teisi otsuseid, mida ta uuesti valitsusjuhiks saades teeks teisiti või koguni muudaks?

Neid küsimusi ja teisi küsivad Rataselt ning teistelt „Tööintervjuu“ laua taha saabuvatelt parteiliidritelt Kroonika peatoimetaja Ingrid Veidenberg, Maalehe peatoimetaja Hindrek Riikoja ning Delfi ja Eesti Päevalehe poliitikatoimetaja Raimo Poom. Delfi „Tööintervjuudele“ on kutsutud erakondade juhid, kelle parteid ületavad peamiste reitingute järgi riigikokku pääsemiseks nõutava 5% künnise.

Jälgi Delfist, kes jõuavad „Tööintervjuule“ järgmistel päevadel!