Viimane kontakt oli lähedastel Albertiga eile hommikul kella 11 ajal. Peale seda läksid pereliikmed tema koju, kuid seal eakas mees ei viibinud. Tema isiklikud asjad on kodus ning perel puudub teadmine, kus mees viibida või liikuda võiks.

Lähedaste sõnul käivat eakas mees küll alatasa omapäi jalutamas, kuid enamasti on tal siis telefon ühes ning lähedastel on säilinud võimalus uurida, kas mehega on kõik korras. Sedapuhku lahkus mees kodust teadmata suunas isiklike asjadeta ning on oma kodust eemale jäänud tavapärasest kauemaks ajaks.

Pere ning politseinikud on praeguseks kontrollinud nii mehe kodukanti, haiglaid kui ka neid piirkondi, kus eakas mees jalutamas tavatses käia. Paraku meest seni leida pole õnnestunud ning mehe asukoha tuvastamine jätkub.

Albertil on seljas tumedat värvi puusadeni ulatuv jope ning peas kannab sonilaadset mütsi. Ta on umbes 175 cm pikk ning keskmise kehaehitusega.

Politsei palub kõigil, kes on eakat mees näinud või omavad infot tema asukohast, sellest häirekeskuse numbril 112 teada anda.

Albert

Jaga
Kommentaarid