Teade raskest kuriteost laekus häirekeskusele täna kella 10 paiku, kui anti teada, et Kohtla-Järve ühes korteris on torkehaavaga mehe surnukeha. Sündmuskohale saabunud politseinikud pidasid kinni samas korteris viibinud 40-aastase naise.

Ida prefektuuri operatiivjuht Urmas Elmi rääkis, et korteris viibinud naine ja mees olid elukaaslased ning mõlemad ka eri süütegude tõttu mõlemad ka varasemast politseinikele tuttavad. „Esialgse info kohaselt puhkes nende vahel hommikul tüli, mille käigus lõi 40-aastane naine oma elukaaslast noaga. Meest sai raskelt viga, meedikute püüd meest elustada paraku tulemust ei toonud ning ta suri saadud vigastustesse sündmuskohal,“ selgitas Elmi. Operatiivjuhi sõnul oli 40-aastane naine tarvitanud alkoholi, mehe joove selgub ekspertiisis.

„Selle raske kuriteo motiiv ja muud üksikasjad on alles selgitamisel, kuid karm tõdemus on, et enamik raskeid vägivallakuritegusid, sealhulgas tapmisi, pannakse toime alkoholijoobes. Alkoholi mõjul ei osata tekkinud konflikte enam sõnadega lahendada, need muutuvad vägivaldseks ja lõppevad halvimal juhul kellegi surmaga,“ nentis Elmi.


Jaga
Kommentaarid