Peamine teema Ühtse Venemaa rahvasaadikute jaoks on „Saksa fašistlike vägede purustamise Stalingradi lahingus 80. aastapäeva tähistamine“. Stalingradi lahing kestis 1942. aasta 17. juulist 1943. aasta 2. veebruarini.

„Jedinorossid“ peavad õnnitlema lahingust osavõtnuid ja aitama neid olmeküsimuste lahendamisel. Samuti peavad nad viima koolides läbi „vapruse tunde“ ja avaldama sotsiaalmeedias kirjutisi Stalingradi lahingust, võrreldes seda „sõjalise erioperatsiooniga“, mis „nagu Stalingradi lahing 80 aastat tagasi on see piir, kust taganeda ei tohi“. Lisaks sellele peavad parteilased kirjutama vajadusest säilitada ajaloolist tõde võitluses ajaloo võltsimise vastu.

„Stalingrad pidas vastu kaheksa kuud, Donbass kaheka aastat. Tänased sündmused tähendavad Venemaa jaoks tagajärgede ulatuse poolest sama, mis Suure Isamaasõja aastad – vaenlane põgeneb ja meie alustame oma teed Võidule,“ öeldakse soovitustes Ühtse Venemaa liikmetele.

Rahvasaadikud peavad sotsiaalmeedias avaldama toetust lahingutegevuses osalejatele, presidendi otsustele ja selgitama mobiliseeritute toetamise meetmeid. Nad peavad osalema humanitaarabi ärasaatmisel ning aitama kaasa võitlejatele kõige vajaliku saatmisele.

Jaga
Kommentaarid