„See, mida ütles härra Johnson, ei ole tõsi. Täpsemalt on see vale. Lisaks sellele ütlen ma teile, et see on kas teadlik vale, siis tuleb [küsida], millise eesmärgiga valis ta sellise esitusviisi. Või ei olnud see teadlik ja tegelikkuses ei saanud ta aru, millest president Putin temaga rääkis. Siis hakkab meie presidendi vestluskaaslaste pärast halb,“ lausus Peskov täna ajakirjanikele.

Peskovi sõnul teab ta, millest jutt käis.

„Veel kord kordan ametlikult: see on vale. Mingit ähvardamist rakettidega ei olnud. Rääkides väljakutsetest Vene Föderatsiooni julgeolekule, vastas Putin, et Ukraina astumise korral NATO-sse tähendab NATO või Ameerika rakettide potentsiaalne paigutamine meie piiridele, et igasugune rakett lendab Moskvani loetud minutitega,“ ütles Peskov.

„Ta ähvardas mind ühel hetkel ja ütles: „Boris, ma ei taha sulle haiget teha, aga raketiga kuluks selleks ainult minut,“ või midagi sellist. Lõbus. Aga ma arvan selle väga vaba tooni põhjal, mis tal oli, sellise eemaloleva õhkkonna põhjal, mis tal näis olevat, et ta mängis lihtsalt kaasa minu katsetega panna ta läbi rääkima,“ ütles Johnson.

Jaga
Kommentaarid