Kella 02.52 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Akadeemia tee ja Kadaka tee ristmikul, kus 39-aastane naine eiras sõiduautoga Toyota Avensis liiklusmärgi „Anna teed“ nõudeid ja sõitis otsa sõiduautole Opel Astra Sports Tourer, mida juhtis 47-aastane mees. Mõlemad juhid ja Toyota kaasreisija, 47-aastane mees, toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kell 12.34 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Mustakivi teel Laagna tee ristmiku juures, kus liinibussi Solaris Urbino juhtunud 37-aastane mees pidurdas ning bussis kukkus 66-aastane naine, kes ei hoidnud kinni. Reisija toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Kell 14.47 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Mere pst ja Inseneri tn ristmikul, kus sõiduautot Toyota Auris juhtinud 33-aastane mees sooritas vasakpööret üle trammitee ning keeras ette tagant lähenenud trammile, mida juhtis 65-aastane naine. Toyota juht toimetati Põhja-Tallinna Regionaalhaiglasse.

Juhtimiselt kõrvaldati 18 narko või alkoholi tarvitamistunnustega sõiduki juhti. Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Täna varahommikul on teekatted suurematel riigiteedel soolaniisked või soolamärjad. Teetemperatuur on kõikjal miinuses ja teedel on soodsad tingimused härmatise tekkeks. Liiklejatel tuleb arvestada härmatisest tingitud libedusega.

Ilmaprognoosi kohaselt on täna päeval pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vähest vihma ja lörtsi, sekka võib tulla ka lund. Õhu- ja teetemperatuur kõigub nullkraadi lähedal.

Teedel on libeduseoht!