Helme sõnul koosneb EKRE programm lahendustest, mis pööravad Eesti majanduse ja heaolu tõusule, suurendavad kaitsevõimet, tagavad õigusriigi toimimise ning pikemas plaanis Eesti rahvuskodu säilimise.

„Me leiame, et Eesti riik peab suutma pakkuda oma inimestele Euroopa odavaimat elektrit ja odavaimat kütust. Selleks tuleb soodustada kodumaist põlevkivitööstust, keelduda rohepöördest ja langetada aktsiise. Me tagame, et Eestis minnakse ka päriselt üle eestikeelsele haridusele ja ehitatakse üles eestikeelne riik, sest me oleme ainsad, kes seisavad vastu suurele rahvastiku asendamisele. Meie erakond tahab ja suudab riigikaitset üles ehitada õigel ajal, mitte ei ärka alles siis, kui vaenlase kirsa juba kõri peale surub,“ ütles Helme.

Helme sõnul on tänavused valimised Eesti lähiajaloo kaalukaimad. „Võrreldes teiste riikidega kannatab Eesti palju rängemalt nii hinnatõusu, immigratsiooni kui ka sõjaohu suurenemise all. Kui järgmised neli aastat jätkub sama poliitika, siis on nii meie riik kui ka rahvas hävinemisohus,“ tõdes Helme.

EKRE valimisprogramm on täismahus leitav siit.