Irina kirjeldab, et tuli oma perega Eestisse mullu oktoobris. Elatakse Lasnamäel Raadiku tänaval kortermajas. Irina sõnutsi pargivad nad oma valge auto alati maja ees ühele kindlale parkimiskohale. „Ööl vastu tänast aga rikkusid meie ühist naabrit (Venemaad - toim) armastavad inimesed auto, mis päästis minu ja mu lapsed sõja küüsist. Oleme siin oma elu nullist alustanud,“ räägib ta pere olukorrast ja kuriteost.

Masina kummid torgati läbi, küljepeeglid kisti küljest ning kannatada on saanud ka esistange. Tagatippu oli auto kere peale kriibitud mitu z-tähte. Mainitud täht on muutunud sümboliks, mille läbi avaldatakse toetust Putini režiimi tegevusele. Ehk ka agressioonile Ukrainas.

Üks mitmest z-tähest.

„See teeb haiget ning on häbiväärne,“ on Irina nukker. Ta teavitas juhtunust politseid. Naise jaoks on oluline, et sellest loost kuuldaks ja teataks, et selliseid asju paraku Eestis juhtub.

PPAst kinnitati, et politsei sai täna hommikul vastava teate. „Juhtunu osas alustati väärteomenetlust, mille käigus selgitatakse välja kõik täpsemad asjaolud,“ ütleb pressiesindaja.

Jaga
Kommentaarid