Peamine uuendus annab Delfi Tasku rakenduses võimaluse kuulata lisaks podcast’idele ja audioraamatutele ka kõiki Delfi ja Delfi Meedia loodud artikleid: nii Eesti Ekspressi, Tervis Plussi, Eesti Päevalehe, Delfi kui ka Kroonika artikleid saab nüüd lugemise asemel ka kuulata. Kõik uudised, arvamus- ja persoonilood ning olulised uurivad artiklid saab läbi kuulata näiteks jooksurajal, koeraga jalutades, spordisaalis või autot juhtides.

Kuidas Delfi Tasku rakendus töötab?

Kõik on lihtne nagu üks pluss üks: esiteks tuleb enda lähimast rakendustekaubamajast laadida alla Delfi Tasku äpp, seejärel siseneda oma kontoga rakenduse kasutajaks ja lõbus ning hariv kuulamine võibki alata. Kuid selleks, et ükski lemmiksaade, raamat või artikkel kuulamata ei jääks, on võimalik uues Delfi Tasku rakenduses luua isiklikke kuulamiskatalooge, lubada rakendusel end teavitada uute saadete saabumisest ja nii edasi.

Vajutades Delfi Tasku rakenduses mõne saate või artikli juures nuppu Lisa, saad märkida ära oma lemmik-podcast’id, mida kuvatakse Minu sisu kaustas Salvestatud saated. Uute episoodide lisandumisel annab sellest märku punane mumm. Vajutades nupule Kelluke, saad tellida tõuketeavituse lemmik-podcast’i uuest episoodist otse telefoni ekraanile.

Vajutades nupule Pluss, saad märkida ära huvipakkuvad artiklid, mida kuvatakse Minu sisu kaustas Salvestatud artiklid. Nupp Esita kõik võimaldab järjest kuulata kõiki valitud artikleid. Nupp Esita kõik võimaldab ka Viimati lisatud kaustas kuulata järjest kõiki lemmik-podcast’ide värskemaid episoode.

Delfi Tasku äpp

Nüüd ka audioraamatud

Lisaks kõikidele klassikalistele Delfi Tasku saadetele, nagu „Mehed ei nuta“, „Erisaade“ ja „Kuues käik“, peidab rakendus endas veel sadu tunde põnevaid saateid kõikidel võimalikel teemadel. Nii on võimalik saate „Vala välja!“ kaudu siseneda jookide imelisse maailma, saate „Rahatark“ nõuannete abiga oma finantse paremini investeerida, panna ennast proovile spordiviktoriinisaates „Kõva kärbes“ või saada vaimse tervise abi Eesti Naise podcast’ist.

Kaks kõige olulisemat uuendust Delfi Taskus on audioraamatud ja artiklite kuulamise võimalus. Oleme andnud oma kuulajatele võimaluse nautida lisaks olmesaadetele ka kirjandust: hetkel saab kuulata kümmet raamatut väga erinevatest žanritest. Näiteks Priit Kuuse kirjutatud toiduteost „Laevakokk Wend“ või Erkki Koorti teost „Kättemaks Kirumpääl“. Audioraamatute valik Delfi Taskus laieneb pidevalt, nii et hoidke silmad ja kõrvad selles osas lahti. Delfi tellijatele on kogu Tasku sisu täielikult avatud, see hõlmab nii audioraamatuid, kogu Delfi Meedia väljaannete audioartikleid kui ka kõiki podcast'e.

Laadi rakendus alla kas App Store’ist või Google Play'st!

Vaata lähemalt: tasku.delfi.ee