„Mis on surnud, ei saa enam surra,“ kirjutas Volodin.

„Baltimaade juhid räägivad 30 aastat, et ehitavad sõltumatuid riike. Tegelikkuses langetatakse kõik otsused Washingtonis ja Brüsselis. Suveräänsus on piiratud. Inimeste huve ignoreeritakse. Elanikkond on kahanenud keskmiselt neljandiku võrra (Lätis 30,5%, Leedus 28,4%, Eestis 15,4%). Reaalselt elab Baltimaades kolmandik kodanikest, enamik on raha teenimas Euroopa riikides. Majanduslikud tulemused on halvimad Euroopa Liidus,“ kirjutas Volodin.

„Ainus, milles nende riikide valitsevad režiimid edukad on, on russofoobia. Kohaliku juhtkonna esindajad võistlevad selles, kes kõige karmimalt Venemaa vastu üles astub,“ jätkas Volodin.

„Balti riikides rikutakse rohkem kui kuskil mujal inimõigusi: pitsitatakse rahvusvähemusi, keelatakse rääkida emakeeles, kiusatakse taga sõltumatuid ajakirjanikke ja õiguskaitsjaid,“ teatas Volodin.

„Koostöö nende riikidega on võimatu nende iseseisvuse kaotuse põhjusel. Otsus diplomaatiliste suhete taseme langetamiseks Eesti ja Lätiga oleks tulnud langetada ammu. Surnu ei saa kaks korda surra,“ kuulutas Volodin.

Jaga
Kommentaarid