„GoBus sõitis maanteel vastu Audile, bussil oli lahti suur küljeluuk. Kuna oli hämar ja teeolud kitsad, siis lõikas bussi küljeluuk Audi nagu saekettaga läbi. Luuki on näha ka hiljem Audi küljes. Õnnetus lõppes õnnelikult, juht viga ei saanud ning pääses turvapadja löögiga,“ kirjeldas pealtnägija Delfile.

Ta nentis, et õnnetus võinuks ka väga kurvalt lõppeda.

GoBusi Lõuna-Eesti piirkonnajuht Ramses Riive ütles, et selline luugi avamine on äärmiselt erakordne ning kõnealuse bussiga sõitis väga staažikas juht.

„Kõikidel juhtudel on enne liiklusesse suundumist kohustus veenduda sõiduki seisukorras. Ka antud juhul sulges bussijuht peale hommikust kontrolli kõik luugid. Hetkel viitab kõik sellele, et luuk ei lukustunud korralikult, mis omakorda tingis selle avanemise sõidu ajal. Kindlasti analüüsime nii meie kui ka kindlustus antud juhtumit põhjalikult, et selliseid olukordi tulevikus vältida,“ sõnas Riive.

Politsei pressiesindaja Ragne Keisk ütles, et politseid pole liiklusõnnetusest teavitatud. „Ei vahetult peale õnnetust ega nüüd hiljemgi keegi sellest õnnetusest politseile teada andnud ei ole ja tegelikult ei peagi varakahjuga õnnetusest politseile teada andma, kui keegi viga saanud ei ole ning osapooled omavahel süü osas kokkuleppele saavad. Siis lahendab seda olukorda kindlustus,“ sõnas ta.