Kuue tapetu hulgas olid 16-aastane ema ja tema kümnekuune poeg ning lapse vanaema ja vanavanaema, teatas politsei, vahendab BBC News..

Perekonna kodu 3000 elanikuga Goshenis oli politseile tuttav narkootikumidega seotud tegevuse poolest ja politsei käis seal alles eelmisel nädalal.

Politsei teatas, et otsib kaht kahtlusalust.

Tulare maakonna šerif Mike Boudreaux ei avaldanud eile pressikonverentsil kahtlusaluste nimesid, aga ütles, et võimudel on tragöödia kohta juba palju teada.

Eelmise nädala läbiotsimise käigus leiti perekonna kodust marihuaanat ja metamfetamiini.

Esmaspäeval toimunud tulistamises hukkus kuus inimest ja kolm jäi ellu. Boudreaux’ sõnul oli tapatöö tahtlik, ettekavatsetud ja kohutav.

Maha lasti 72-aastane Rosa Parraz, 52-aastane Eladio Parraz Jr, 50-aastane Jennifer Analla, 19-aastane Marcos Parraz, 16-aastane Elyssa Parraz ja 10-kuune Nycholas Parraz.

Üks ellujäänu lamas Boudreaux sõnul põrandal, jalad vastu ust, et ründajad ei saaks ruumi siseneda.

Kaks surnukeha leiti tänavalt ja ülejäänud majast seest.

Šerifi sõnul püüdsid ema ja laps ilmselt põgeneda. Tõendid näitavad, et mõrvar seisis ilmselt nende kohal ja tulistas neid pähe.

Uurimisele aitab kaas USA Föderaalse Juurdlusbüroo (FBI) San Francisco büroo ja vahistamiseni viiva informatsiooni eest on välja pandud 10 000 dollarit.

Politsei jälgib Mehhiko ja Kanada piire, teatas šerif.