Kaasaskantavad efektse mürasummutusefektiga juhtmevabad kõrvaklapid sobivad suurepäraselt enamikule noortele, sest pakuvad võimast kogemust audiovisuaalse meelelahutuse nautimiseks ja värvikateks helielamusteks. Ühtlasi on Huawei FreeBuds 5i klapid ühed vähestest alla 100-eurostest juhtmevabadest kõrvaklappidest, millel on Hi-Res juhtmevaba heli sertifikaat. Samuti on klappide uuel mudelil kaks mürasummutavat mikrofoni, pika kasutusajaga aku ja muid praktilisi funktsioone, mis on pakendatud kolme trendikasse värvitooni: valgesse, musta ja helesinisesse stiilsesse karpi.

Eriti hea kvaliteediga heli

Kuigi akustika osas on igaühe kuulmistundlikkus ja eelistused erinevad, viivad FreeBuds 5i klapid igaühe elamuse tänu tarkvara, riistvara ja tehisintellekti koostööle uuele tasemele, pakkudes erakordselt suure eraldusvõimega helikvaliteeti.

Esiteks tähendab see, et klappide kasutajal on võimalik tänu ülikiirele kuni 990 kbit/s heliedastusele nautida eriti sujuvat ja nüansirohket heli, millest ei jää kõrvale ükski noot ega detail. Tänu erakordselt hea tundlikkusega 10 mm dünaamilisele draiverile on klapid saavutanud suure dünaamilise ulatuse ja amplituudi, mis tähendab kuulaja jaoks näiteks eriti sügavat bassikogemust ning erksaid kõrgeid noote.

Lisaks kõrglahutusega signaalide edastamisele hoolitseb uudne tehnoloogia ka selle eest, et klapid kohanduksid vastavalt kuulajale. See tähendab, et adaptiivse EQ-ga varustatud kõrvaklapid optimeerivad muusika kuulamise ajal pidevalt algoritme ja tuvastavad sel moel kasutaja kõrvakanali struktuuri ning klappide kandmise viisi, võttes neid arvesse kuulamiskogemuse parendamisel. Nii et hoolimata sellest, kas kasutaja mängib parasjagu interaktiivset mängu, istub sarja vaadates diivanil või kõnnib muusikat kuulates – tänu algoritmile tagavad klapid igas ajahetkes kvaliteetse kuulamiskogemuse.

Võimas mürasummutusfunktsioon fookuse leidmiseks

Uued FreeBuds 5i klapid on varustatud võimsa mürasummutustehnoloogiaga tänu kahele mikrofonile nii kõrva sees kui ka väljas – need aitavad tuvastada välist müra ja pakuvad kasutajale parimat elamust, summutades isegi 42-detsibelliseid helisid.

Sealjuures saab iga kasutaja ise valida, millist mürasummutusrežiimi kasutada soovib – kas valju müraga lennujaamale sobivat Ultrat, kohvikus viibimiseks sobilikku Generali või hoopis kodust praktilist Cozy režiimi, mille puhul on osa helisid, nagu lapse nutt teises toas, ka läbi klappide kuulda.

Mürasummutusfunktsiooni eripära on see, et lisaks sellele, et klappe kasutades kostavad helid kristallselgena, on ka kasutaja ise mürarikkas keskkonnas klappidega rääkides teiste jaoks hästi kuuldav. See on võimalik tänu Huawei FreeBuds 5i sisemise ja välimise mikrofoni mürasummutustehnoloogiale, milles tehisintellekti algoritm aitab kohandada heli kvaliteeti vastavalt keskkonnale ning eemaldab sellest segajad.

Sealjuures ei vähenda klappide võimsad omadused kuidagi nende vastupidavust – FreeBuds 5i mudel on kiirlaetav ja täislaetud laadimiskarbiga aku kestvus on kuni 28 tundi. See tähendab, et ainuüksi 15 minutiga saab klapid neljaks tunniks täis laadida.

Samuti on uued juhtmevabad klapid niiskuskindlad (nt higi ja veepritsmete vastu) ja ühilduvad kergesti erinevate seadmetega, olgu selleks nutitelefon, tahvelarvuti, arvuti või kell. Sealjuures pole vahet, kas tegemist on Androidi, iOS-i või Windowsi operatsioonisüsteemiga.

Ning noorte jaoks, kes oma elu tänapäeval suuresti sotsiaalmeedia vahendusel elavad, on arendajad lisanud ka põneva täienduse – nimelt võimaluse klappidega kaugjuhtimise ehk topeltpuudutuse abil pilti teha. Nii et klapid kõrva ja kvaliteeti nautima!

Jaga
Kommentaarid