Kella 17.17 ajal sõitis esialgsetel andmetel vasakpööret sooritanud 50-aastane mees Tallinnas Ehitajate teel Kadaka tee 60 juures sõiduautoga Subaru Legacy otsa 38-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kella 17.30 paiku juhtus õnnetus Narvas Hariduse tn 13 juures, kus 44-aastane mees sõitis reguleerimata ülekäigurajal sõiduautoga Toyota Avensis otsa 17-aastasele noormehele ja 16-aastasele neiule. Noormehele anti esmaabi kohapeal ja neiu toimetati Narva haiglasse.

Juhtimiselt kõrvaldati 19 narko või alkoholi tarvitamistunnustega sõiduki juhti. Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Täna varahommikul on riigi põhi- ja tugimaanteed valdavalt märjad. Õhu- ja teetemperatuurid on kõikjal plusspoolel, kuid üksikuid libedamaid lõike võib kohata veel Kagu-Eesti kõrvalmaanteedel.

Õhutemperatuur on ühe ja nelja soojakraadi vahel. Mitmel pool sajab vihma. Ilm on tuuline-tormine, eriti läänerannikul ning Hiiu- ja Saaremaal. See toob endaga kaasa teele langenud puid ja oksi.