„Erasõjafirmalt Wagner tahetakse pidevalt varastada võitu ja räägitakse ei tea kelle kohalolekust, ainult et mitte tunnistada selle teeneid. Seetõttu pöördun ma juhust kasutades kõigi nende poole, kes hindavad erasõjafirmat Wagner. Kutsun toetama poisse, kellel on rindel raske, ja mainima kommentaarides, et nad on olemas,“ öeldakse Prigožini kommentaaris, vahendab väljaanne Kapital Stranõ.

Telegrami kanalis „Kepka Prigožina“ ilmus aga Venemaa kangelase ning organisatsiooni nimega „kohalike sõdade ja sõjaliste konfliktide veteranide huvide kaitse liiga“ juhi Andrei Troševi järgmine avaldus: „Loen imestusega kaitseministeeriumi ettekannet. Soledaris ei olnud ühtki dessantväelast, seda kinnitavad dessantväelased ise. Soledar võeti ära ainuüksi erasõjafirma Wagner võitlejate jõupingutustega. Ja ei ole vaja solvata võitlejaid sellega, et pisendatakse nende teeneid. Te demotiveerite neid sellega. Tuleb sõdida, mitte riista pikkust võrrelda ja võõraid teeneid varastada.“

Venemaa kaitseministeeriumi ametlik esindaja Igor Konašenkov ütles Soledari vallutamisest teatades, et viidi läbi varjatud manööver teisest suunast Venemaa õhudessantvägede poolt. Õhudessantväelased „ründasid edukalt Ukraina relvajõudude politsioonide nõlva, hõivates domineerivad kõrgendikud ning blokeerides linna põhja ja lõuna suunast“.