„Õige oleks täiendada kriminaalkoodeksi vastavad paragrahvid punktiga vara konfiskeerimisest Vene Föderatsioonis, mida on neil piisavalt, et korvata tekitatud kahju...“ kirjutas Volodin täna Telegramis, vahendab Interfax.

Volodin märkis, et see peaks puudutama kaaskodanikke, kes viimasel ajal „peavad võimalikuks solvata Venemaad, tema elanikke, sõdureid ja ohvitsere, toetavad avalikult kurjategijaid...“.

„Vastavalt Vene Föderatsiooni seadusandlusele, saab selliseid avaldusi hinnata üleskutsena ekstremismile, natsismi rehabiliseerimisena või relvajõudude diskrediteerimisena, kuriteo koosseisu kindlaks tegemine on aga juurdluse ülesanne,“ kirjutas Volodin.

„Nagu on näidanud praktika, on olemasolevaid reageerimismeetmeid ebapiisavalt,“ lisas Volodin.

„Lahkunud... elavad muretult tänu meie riigile. Viibides välismaal, annavad nad üürile kinnisvara, saavad jätkuvalt honorare Venemaa kodanike arvelt. Seejuures lubavad endale avalikult Venemaa poriga üle valamist, solvavad meie sõdureid ja ohvitsere. Tunnevad enda karistamatust, oletades, et õigusemõistmine nendeni ei ulatu,“ väljendas Volodin oma nördimust.

Jaga
Kommentaarid