„Me ei sõdi Ukrainaga, sest vihkamist tavaliste ukrainlaste vastu ei saa meil definitsiooni järgi olla. Ukraina traditsioonid on Venemaa elanikele lähedased samamoodi nagu vene rahva pärand on lahutamatu ukrainlaste kultuurist,“ lausus Patrušev Interfaxi vahendusel. „Ja mida kiiremini Ukraina kodanikud mõistavad, et lääs sõdib nende kätega Venemaa vastu, seda rohkem elusid säästetakse. Paljud on seda ammu teadvustanud, aga kardavad seda välja öelda, kartes arveteõiendamisi.“

„Kartes otsest kokkupuudet ajavad NATO instruktorid kindlasse surma Ukraina poisse. Sõjalise erioperatsiooni abil vabastab Venemaa okupatsioonist oma regioonid ja peab tegema lõpu lääne verisele eksperimendile vennaliku Ukraina rahva hävitamiseks,“ ütles Patrušev.

„Kogu lugu Ukrainaga selleks Washingtonis algatatigi, et harjutada ühtse rahva eraldamise ja üksteisele kallale ässitamise tehnoloogiaid. Miljonitel inimestel keelatakse rääkida sünnist peale omast vene keelt, sunnitakse unustama oma juuri. Lääs praktiliselt hävitab oma ambitsioonide heaks Ukraina rahvast, sundides aktiivset põlvkonda hukkuma lahinguväljal ja viies ülejäänud elanikkonna vaesusse,“ lisas Patrušev.

Jaga
Kommentaarid