Kell 17.02 pidurdas 33-aastase mehe juhitud trollibuss Tallinnas Mustamäe tee ja Sääse tänava ristmiku juures järsku ja tugevalt, vältimaks kokkupõrget ees ootamatult pidurdanud ning parempööret sooritava tundmatu sõidukiga. Selle tagajärjel kukkus trollibussis reisijana viibinud 72-aastane naine. Ta toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kell 19.29 juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt 546 juures, kus esialgsetel andmetel kaotas 40-aastane mees kontrolli mootorsõiduki Jaguar XF üle, paiskudes vastassuunavööndisse ja põrgates kokku peatusest sõitu alustanud liinibussiga Solaris. Jaguari juht ja bussis reisijana viibinud 53-aastane naine viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Täna kell 1.49 juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Rannamäe tee ja Väike-Rannavärava ristmiku juures, kus esialgsetel andmetel alkoholijoobe tunnustega 23-aastane mees kaotas seni teadmata põhjusel juhitavuse elektritõukeratta üle ning kukkus. Tõukerattur toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati üks narkootikumide ja viis alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti. Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.