Kõige rohkem lapsi sündis jõuludel Ida-Tallinna keskhaiglas. Ilmavalgust nägi 15 jõulubeebit – seitse tüdrukut ja kaheksa poissi. „Jõuluaeg oli suhteliselt rahulik, emmed-beebid terved ja tublid,“ ütles ITK naistekliiniku osakonnajuhataja Külli Erlang. Eelmisel aastal sündis ITK sünnitusmajas kolme päevaga 24 last.

Tartu ülikooli kliinikumi sünnitusosakonna vanemämmaemand Sirje Kõvermägi ütles, et võrreldes eelmise aastaga oli arstidel tööd rohkem. „Jõululaupäev oli sel aastal töisem – sündis seitse last, eelmisel aastal oli kolm sündi,“ ütles ta. Selle aasta jõulupühade ajal sündis kliinikumis kokku 14 last.

Ka Ida-Viru keskhaiglas ja Narva haiglas olid jõulud tavapärasest kiiremad. „Narva haiglas sündis 24.–26. detsembril kaks tüdrukut. Naistekliiniku töötajate sõnul oli selle aasta pühade aeg nende jaoks eelmise aastaga võrreldes intensiivsem,“ ütles Narva haigla kommunikatsioonispetsialist Darja Davõdovskaja. Ida-Viru keskhaiglas sündis kolm last, eelmisel aastal kaks.

Pelgulinna sünnitusmajas sündis jõulude ajal 11 last, kuus poissi ja viis tüdrukut. Sünnitusmaja kommunikatsioonispetsialist Liisa Matteus ütles, et esimene jõululaps tuli ilmale 24. detsembri varahommikul kell 1.49 ning tegemist oli poisiga.

Pärnu haiglas nägi ilmavalgust kuus last, kellest neli olid tüdrukud. Kuressaare haiglas sündis 24. detsembril üks poiss ning 25. detsembril üks poiss ja tüdruk.