Pronksi tänava Gonsiori tänava ja Tartu maantee vahelises lõigus on liiklusele jätkuvalt avatud mõlemas suunas üks sõidurada.

„Nimetatud lõik oli liiklusele suletud kahe nädala jooksul, et ehitaja saaks läbi viia suuremahulisi töid kommunikatsioonide rajamiseks Narva maantee ja Pronksi tänava piirkonnas. Vaatamata rasketele ilmastikuoludele on töövõtja püsinud graafikus ja nüüd saab taasavatud üks sõidurada, mis toob kindlasti liiklusesse leevendust, eriti tipptundidel. Siiski palun liiklejatelt mõistvat suhtumist ning ajutise liikluskorralduse tähelepanelikku järgimist,“ ütles abilinnapea Vladimir Svet.

Pronksi ja Jõe tänava rekonstrueerimine on üks mahukamaid objekte, mida Tallinn tänavu ette võtab. Tööde käigus uuendatakse täielikult tänavaruumi, lisatakse haljastust. Ühtlasi läheb uuendamisele kogu Pronksi tänava maa-alune osa, kus vahetatakse välja kõik vee-, gaasi- ja elektri- ning kanalisatsioonisüsteemid.

Rekonstrueerimistööd algasid oktoobris ja kestavad umbes aasta. Tööd põhjustavad muudatusi liikluskorralduses, elanikke ja liiklejaid teavitatakse jooksvalt.