Täna kella 14:30 paiku teatati, et Viljandimaal Navesti sillal juhtus liiklusõnnetus, kus põrkasid kokku kaks autot. Esialgsetel andmetel sooritas 33-aastase mehe juhitud Audi maanteeäärsest parklast vasakpööret ja sõitis ette peateel Viljandi suunas liikunud Peugeotile, mida juhtis 21-aastane naisterahvas.

„Juhid olid autodes üksi ja kiirabi toimetas mõlemad täiendavaks tervisekontrolliks haiglasse. Politseinikud tuvastasid Audit juhtinud 33-aastasel mehel alkoholijoobe ning tema suhtes alustatakse kriminaalmenetlust,“ ütles Viljandi politseijaoskonna patrullpolitseinik Airo Ibrus.

Liiklus oli sündmuskohal avariiliste sõidukite tõttu häiritud, kuid on nüüdseks mõlemas sõidusuunas taastunud. Kõik õnnetuse täpsemad asjaolud on veel selgitamisel.

Transpordiamet: õhtu edenedes jäiteoht suureneb

Täna õhtupoolikul on riigi põhi- ja tugimaanteed valdavalt soolaniisked või -märjad. Lääne- ja Loode-Eestis sajab mitmel pool lörtsi ja vihma, mis jõuab lõpuks Ida-Eestisse. Saartel ja rannikul on tuul puhanguti kuni 22 m/s, mis võib endaga kaasa tuua teele langenud puid ja oksi. Kuna Mandri-Eestis on mitmel pool jäide, siis on libeduseoht suur. Õhtu edenedes jäiteoht suureneb. Samuti tekib uuesti udu, mis võib endaga kaasa tuua härmatise tekke ja samuti piirab nähtavust.