Vaja läheb:

2 kooritud keetmata peeti

1 küüslauguküüs

1 liiter kanapuljongit

1 pakk Bonduelle’i külmutatud köögiviljasegu odrakruubiga

1 konserv aurutatud musti ube

soola ja pipart

Tee nii:

Tükelda peet väikesteks tükkideks ja aseta koos küüslauguga blendrisse. Lisa kanapuljong ja püreesta ühtlaseks siidjaks massiks. Vala potti ja lase keema tõusta. Kui supp keema tõuseb, siis keera kuumust vähemaks ja hauta tasasel tulel umbes 5 minutit. Seejärel lisa köögiviljasegu ja oad ning lase uuesti keema tõusta. Hauta suppi veel viis minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Serveerimisel võid lisada hakitud tüümiani ja kõrvitsaseemneid.

Vaata rohkem retsepte www.bonduelle.ee/retseptid

Head isu ja häid jõule!

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid