KIIRE JA ÜLIMAITSEV RETSEPT! Just seda söövad poolakad jõulude ajal
Kui Eestis süüakse jõulude ajal seapraadi, siis mujalt maailmast leiab hoopis teistsuguseid toite. Too selle aasta pühadelauda pisut vaheldust ja proovi Poola populaarset jõulusuppi! Kuidas seda kiirelt ja maitsvalt teha, õpetab meisterkokk Rain Käärst.
Vaja läheb:
2 kooritud keetmata peeti
1 küüslauguküüs
1 liiter kanapuljongit
1 pakk Bonduelle’i külmutatud köögiviljasegu odrakruubiga
1 konserv aurutatud musti ube
soola ja pipart
Tee nii:
Tükelda peet väikesteks tükkideks ja aseta koos küüslauguga blendrisse. Lisa kanapuljong ja püreesta ühtlaseks siidjaks massiks. Vala potti ja lase keema tõusta. Kui supp keema tõuseb, siis keera kuumust vähemaks ja hauta tasasel tulel umbes 5 minutit. Seejärel lisa köögiviljasegu ja oad ning lase uuesti keema tõusta. Hauta suppi veel viis minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Serveerimisel võid lisada hakitud tüümiani ja kõrvitsaseemneid.
Vaata rohkem retsepte www.bonduelle.ee/retseptid
Head isu ja häid jõule!