Transpordiameti teatel peatas politsei kella 19.35 ajal liikluse Lagedi lähedal Tallinna ringtee 8.–9. kilomeetril, kuna „teehooldaja ei ole suutnud kiilasjääd teelt kõrvaldada“. „Liiklus suunatakse ringi ning taastatakse lõigul alles siis, kui hooldemasinad tee sõidetavaks teevad,“ teatas amet.

Teelõik avati uuesti ligi viis tundi hiljem, kella 00.20 paiku.

PPA pressiesindaja ütles Delfile, et sealsamas lähedal Tallinna ringtee 6. kilomeetril juhtus veidi varem kella 19.10 paiku ka avarii. „Veoauto sõitis otsa seisvale politseiautole, ent ükski inimene õnneks viga ei saanud,“ märkis ta.

Tallinna ringteel juhtus neljapäeval veel mitu liiklusavariid.

Transpordiameti liiklusjuhtimiskeskus hoiatas juba pärastlõunal, et riigi põhi- ja tugimaanteed on lakkamatu lumesaju tõttu valdavalt sõidujälgede vahel lumised ja libeduseoht on väga suur. „Madalama liiklussagedusega lõigud võivad paiguti olla täiesti lumised. Teedel esineb ka jääd! Õhtul ja öösel sadu jätkub ning kohati tuiskab. Ajuti on sadu väga intensiivne!“ teavitas keskus.

Hoiatuse andis välja ka ilmateenistus: „Öösel sajab peamiselt Edela-Eestis tihedat lund ja kohati tuiskab. Orienteeruv lisanduva lume hulk on hommikuks paiguti 10-20 sentimeetrit. Tihedas lumesajus on nähtavus piiratud ja teedel on suur libeduseoht!“

Hea lugeja, anna meile teeoludest teada siin või aadressil vihje@delfi.ee.