„Neid lihtsalt tuleb hävitada, et nad lakkaksid olemast riik nendes piirides, milles nad eksisteerivad. Sest tänasel päeval on Venemaa üks vähestest riikidest, millel on oma territooriumil kolooniad, mis on hävitanud tohutu hulga rahvaid, keeli, kultuure, traditsioone. Nad on lihtsalt barbarid. Ja kui öeldakse, et me peame nende barbaritega ühise laua taha istuma ja midagi rääkima, siis ma arvan üldse, et see on ebaväärikas,“ ütles Danilov.

Danilov tõmbas paralleele Adolf Hitleri ja Vladimir Putini vahel ning märkis, et Ukrainal ei ole midagi pistmist Venemaaga, mis on ajaloos alati midagi varastanud.

„Ma pean Hitlerit ja Putinit Siiami kaksikuteks... Need on ühesugused inimesed. Inimene, kes langetab otsuse, et on vaja pommitada rahumeelset elanikkonda, neid mõnitada, tappa mitte milleski süüdi olevaid lapsi. Ja mitte ühte, kümmet, vaid neid on sadu lapsi, kes on selles sõjas hukkunud ainult sellepärast, et Kremlis tahtis keegi saavutada mingit ülimuslikkust. Me oleme erinevad, meil ei ole teiega mingit pistmist. Te olete Moskoovia, mis oli omal territooriumil, te olete vargad, kes on ajaloos pidevalt midagi varastanud. Te nõuate pidevalt midagi, aga te ei ole üldse väärt, et keegi maailmas teiega suhtleks,“ lausus Danilov.

Jaga
Kommentaarid