Me kõik oleme näinud erinevaid nutikellasid – erineva kuju ja suurusega, erineva hinnaklassi ning võimekusega, vahetatavate rihmade ja mille kõigega veel. Olgugi et kõike oleks justkui juba nähtud, on Huawei Watch D kell, mis võtab nutikella olemuse täiesti algosadeks ja paneb selle uuesti tükk tüki haaval kokku ning teeb seda hästi nii terviseandmete monitoorimise kui ka disaini ja tehniliste parameetrite aspektist.

Esimene Huawei nutikell, mis mõõdab vererõhku

Vererõhu mõõtmine on tavaliselt seotud mansetiga ümber käe ja veidra pumbaga arsti käes. Enam mitte! Huawei Watch D teeb kogu selle töö ära sinu randmelt, kasutades vererõhu mõõtmiseks uuenduslikku tehnoloogiat: kella sisse on ehitatud kaks kihti (füüsilisi!!!) õhkpatju, mis aitavad hoida silma peal sinu vererõhul. Loomulikult olgu öeldud, et tegemist ei ole meditsiiniseadmega, kuid suur samm selle poole on astutud küll. Ka oskab kell hinnata erinevaid anomaaliaid, mille puhul saad vajadusel konsulteerida juba mõne erialaspetsialistiga.

Kell, mis pakatab tervislikkusest

Kindlasti oled viimastel aastatel kuulnud väljendit „vere hapnikusisaldus“: oluline näitaja, mis markeerib sinu tervise üldseisu. Ka seda oskab Huawei Watch D mõõta. Aga kuidas oleks, kui kraadiklaasi kasutamise asemel saaksid kehatemperatuuri mõõta otse randmelt? Watch D saab sellega muretult hakkama! Tunned, et iga väiksem liigutus võtab läbi ja lööb hingamise paigast? Vaata, mida soovitab sulle su Watch D kell – ehk on stressitase liiga kõrge või vajad hoopis hingamist korrigeerivaid harjutusi. Igal juhul saab Huawei nutikell ka nende näitajate jälgimisega ja sinu abistamisega kenasti hakkama.

Sinu südame suurim sõber

Süda on üks olulisemaid organeid, mille toimimist saab ja tuleks regulaarselt jälgida. Huawei Watch D on teinud selle erakordselt lihtsaks, jälgides südame tööd pidevalt ja andes sulle erisustest iseseisvalt teada. See funktsioon, mille lühendit sa ehk isegi kuulnud oled, on EKG. Tänu sellele tekib olukord, mis võimaldab ennetada tõsisemaid südameprobleeme, osates neile vajadusel tähelepanu pöörata ja vajadusel juba kella kogutud EKG andmetega arstide poole pöörduda.

Ülalolevate funktsioonide kohta lugedes võiks arvata, et tegemist on kellaga, mis randmel tavapärase kella suurune, kuid toimimiseks vajab eraldi seljakotisuurust laborit? Kaugeltki mitte. Kella disain peidab endas kõik vajalikud funktsioonid. Ja kui oskaks kella sisse vaadata, jääks seal ehk ruumi ülegi, kuid ilmselt on kogu ülejääv ruum täidetud akuga, sest kuidas muidu seletada nutikellade seas pigem ootamatult pikka – seitsmepäevast tööaega? Lisaks loomulikult veekindlus, juhtmevaba laadimine ja kõik maailma teavitused, mida kell sulle otse randmele kuvab, kui seda soovid.

Uue aasta eel on hea hakata salamisi uue aasta lubaduste kallal tööd tegema. Kui üks sinu lubadustest võiks olla paremaks inimeseks saamine, siis tea – Huawei Watch D on sulle sellel teekonnal parimaks kaaslaseks.

Jaga
Kommentaarid